Ce fotografiază străinii când poposesc în Bucureşti?

Casa PoporuluiDesigur... ca orice oras european, Bucurestiul, este destul de vizitat de straini. Totusi unele monumente sunt de-a dreptul "mangaiate" de blitzurile aparatelor de filmat. Pe primul loc se afla, indubitabil, Palatul Parlamentului! Orice strain care a fotografiat Casa Poporului se poate plimba in continuare linistit prin Bucuresti pentru a cauta alte locuri ce merita a fi imortalizate, dintre acestea as enumera: Ateneul Roman, Muzeul Satului, bisericile vechi, Piata Revolutiei... si nu in ultimul rand... tiganii si cersetorii.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ba nu "si nu in ultimul rand"...ne mai intrebam de ce toata lumea considera tara noastra e invadata de cat mai multe pareri proaste despre ea...pt ca noi locuitorii tarii o cinsideram asa!
acum serios trebuie sa avem si noi o parere mai buna despre tara natala!

Adrian spunea...

Eu chiar am o parere foarte buna despre tara noastra... si imi place sa cred ca o pot ajuta sa fie mai bine vazuta in ochii strainilor...
Dar momentan asta-i realitatea... daca stai o ora in parcul din fata TNB-ului vei vedea o multime de straini care fotografiaza cersetorii ce isi fac veacul pe acolo.
Trist!