Romania in semifinale

De la agonie la extaz... acestea sunt cuvintele ce ar putea descrie cel mai bine ce s-a intamplat aseara in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de Handbal.
Romancele au intalnit Franta chiar la ele acasa si au fost nevoite sa se lupte, pe langa forta de joc a echipei franceze si publicul descatusat, si cu arbitrii lituanieni care au arbitrat pro-Franta.
Meciul a inceput cum nu se putea mai prost pentru noi, am reusit sa inscriem primul gol, dar dupa 10 minute de joc tabela arata 5-1, in mare parte datorita portaritei franceze Valerie Nicolas. Pauza s-a dovedit a fi o binecuvantare, fetele noastre reusind in 15 minute sa reduca diferenta de 6 goluri inregistrata la pauza. Cu 3 minute inainte de final romancele conduceau la un punct diferenta (23-22), insa meciul avea sa se termine la egalitate, 24-24! Au urmat o serie de 2 reprize de prelungiri, dar cum nici o echipa nu a reusit sa-si adjudece victoria au urmat alte 2 reprize de prelungiri. Fetele noastre au rezistat mai bine din punct de vedere mental si au reusit sa-si adjudece victoria, 34-31... un meci de infarct!
Maine de la ora 16 Romania va intalnii in semifinale echipa Rusiei !

Niciun comentariu: