Sf. Pantelimon castiga Cupa Liceelor

Dupa ani buni de dominatie a celor din Liceul Mircea Eliade, editia a XII-a a Cupei Liceelor McDonald's la fotbal in sala a fost castigata de liceeni de la Sf. Pantelimon.
Meciul a inceput in forta cu ambele echipe atacand. Scorul a fost deschis in minutul 10 de catre cei de la Sf. Pantelimon prin Florin Lazăr, cel care avea sa devina golgheterul competitiei. In numai 2 minute Mircea Eliade rastuarna rezultatul (min 13,14), 2-1... si toti se gandeau deja la un nou titlul pentru cei din Eliade. Insa Sf. Pantelimon egaleaza prin acelasi Florin Lazăr, 2-2. Scorul pauzei a fost stabilit de catre capitanul celor de la Sf. Pantelimon dintr-o lovitura de pedeapsa, 3-2.
Dupa iesirea de la vestiare cei de la M. Eliade au punctat primii, dar s-a dovedit a fi un simplu foc de paie, in doar 3 minute cei de la Sf. Pantelimon reusind sa puncteze de 3 ori... si scorul deveanea 6-3! Dupa mai multe atacuri nefructificate cei din Eliade reusesc sa inscrie in cele din urma printr-un sut puternic a lui Bogdan Achiţei. Din acest moment baietii din Eliade s-au napustit asupra portii celor de la Pantelimon, insa cei care au punctat au fost tot cei din Pantelimon printr-o lovitura de pedeapsa... 7-4 si suporterii din Pantelimon incepusera deja fiesta. Ultimul minut mai aduce cate un gol pentru fiecare echipa... finala de vis!
Sf. Pantelimon - Mircea Eliade 8-5.

Un comentariu:

Anonim spunea...

sa vina editia din 2009 :P