Cupa Davis: Romania-Franta 0-5

Andrei PavelRomania nu a reusit sa puna mari probleme echipei franceze in Cupa Davis si va trebui sa jucam din nou baraj pentru ramanerea in grupa mondiala.
Baietii nostrii nu au reusit sa-si adjudece nici un punct din intalnirea cu francezii. In primul meci Victor Hanescu a intalnit pe Richard Gasquet (nr. 7 ATP) dar a fost invins clar in 3 seturi 6-7, 4-6, 5-7. In cea de-a doua partida Andrei Pavel (foto) a intalnit pe Jo-Wilfred Tsonga (nr. 20 ATP), meciul a inceput frumos Andrei Pavel castigand primul set in tie-break, dar francezul a revenit si a castigat urmatoarele 3 seturi cu acelasi scor 6-4.
In cel de-al treilea meci, sperantele ramanerii in grupa mondiala stateau in rachetele lui Florin Mergea si Horia Tecau, acestia urmau sa intalneasca dublul format din experimentatii jucatori francezi Arnaud Clement si Michael Llodra, a fost un meci frumos in 5 seturi, pierzand in decisiv: 3-6, 4-6, 7-6, 6-3, 2-6 si meciul era decis de catre francezi. In ultimele doua partide Andrei Pavel a fost invins in 2 seturi de Michael Llodra (nr. 64 ATP) 6-7, 6-7 si Horia Tecau a fost invins de catre Arnoud Clement (nr. 69 ATP) 6-7, 6-2, 4-6.

Niciun comentariu: