Am castigat...

"Felicitari ati devenit castigatorul premiului oferit de firma "INTERNITY COSMOTE" constand intr-un telefon Nokia N95+500 €. Pentru detalii contactati-ne."

Asta e mesajul care l-am primit azi... oare de unde atata "noroc" pe capul meu? Ahh... si cand ma gandesc ca sunt persoane care se incred in astfel de premii cazute din cer!

6 comentarii:

Anonim spunea...

ala care a trimis nici nu stie sa scrie "INTRENITY COSMOTE"

Anonim spunea...

am verificat acum mesajul... e scris corect INTERNITY ... am copiat eu gresit...

interesant e ca le-am trimis un mesaj inapoi, spunandu-le ca sunt interesat, asta doar asa de curiozitate... totusi nu am mai primit nici un semn de viata. Asta e... a trecut "norocu" pe langa mine =)))

Anonim spunea...

Eu am primit p 26 iun mesaj "FELICITARI ATI DEVENIT CASTIGATORUL PREMIULUI OFERIT DE INTERNITY COSMOTE CONSTAND INTR`UN TELEFON NOKIA N95+1000EURO PENTRU DETALII CONACTATI`NE"
Sigur e vrajeala k incerc sa sun si "abonatul cosmote nu este disponibil "deci e vrajeala .. da nu inteleg scopul lor

Anonim spunea...

nu intelegi? simplu.
o sa suni, o sa te vrajeasca, o sa depui o suma intr-un cont pentru a putea face tranzactia.
next question?

Anonim spunea...

si eu am patit faza asta cu internity azi,am sunat si a raspuns un barbat care zicea ca e de la internity si ca in fiecare saptamana se aleg 3 numere de telefon''norocoase'' si m-a pus sa ii dau numele si cnp,nasol ca am crezut faza asta:((si pe urma sa transfer 20 de euro la numarul ala...m-am prins dar era tarziu.poate face ceva cu datele astea?
ca sa nu pateasca si altii sa dea cnp asta e numarul la care a raspuns tipu ala:0763186029

Anonim spunea...

Atentie aceeasi chestie si la mine doar ca acum pentru contact foloseste doua numere primul 0763743365 si urmatorul 0214139430.Aveti mare grija.!!!!!!