Licitatii online

De cateva luni internetul romanesc s-a imbogatit cu un nou site de licitatii online, dar nu e un site ca toate celelalte site-uri de tipul ebay sau okazii; geofad.ro se deosebeste de site-urile "traditionale" prin faptul ca ofera "licitatii cu adrenalina", poate va intrebati ce inseamna asta?... raspunsul il primim chiar de la administratorii site-ului pe blogul oficial licitantii care participa, sa participe cu sume mici si sa castige ceva frumos, bun, de calitate si sa si-l doreasca urmarind o regula simpla "fi primul si unicul". Da ati citit bine Geofad.ro va propune un sistem ingenios de licitatii din care vei avea de castigat daca vei investii timp si gandire.
La capitolul design Geofad nu exceleaza, preferand sa ofere utilizatorilor un design simplu care sa nu oboseasca utilizatorul.
Licitatiile se fac pe baza creditelor, acestea pot fi cumparate fie prin card, fie prin SMS, valoarea unui euro este de 3 credite. De mentionat faptul ca la inscrierea pe site fiecare membru primeste automat 3 credite bonus. www.geofad.ro

Niciun comentariu: