Interviu

Cheia unui interviu de succes este pregatirea. Gandeste-te la posibile intrebari pe care ti le poate pune interviatorul, si la ceea ce trebuie neaparat sa transmiti, care l-ar putea convinge.
De obicei companiile cauta la interviu oameni care au abilitatea de a rezolva probleme, oameni organizati, disciplinati si care stiu sa lucreze in echipa.
In functie de companie interviul se poate desfasura in moduri diferite: interviu de grup, in care cel care este intervievat este supus mai multor teste si care implica mai multi candidati in acelasi timp sau interviu in care ti se va cere sa ilustrezi experienta ta cu exemple si rezultate convingatoare.
Oricare ar fi metoda de desfasurare a interviului e bine ca dupa interviu sa trimiti o scurta nota de multumire intervievatorului. Succes la interviu ;)

3 comentarii:

Anonim spunea...

e usor la interviuri.numai sa nu te intervieveze cineva care e mai slab pregatit ca tine.de ex la casa auto iasi m-a intrebat ce e ala ESP.eu zic electronic stability program.tipa : imi pare rau,e protocol.am ramas tablou..

Anonim spunea...

cheia unui interviu de succes este increderea in tine...

Anonim spunea...

Interviul reprezinte cheia succesului, trebuie sa respecti anumite reguli nescrise si daca esti sigur pe tine va fi totul bine.