Okidoki.ro - motor romanesc de cautare

Dupa ce in urma cu 5 luni Yoozila si-a facut intrarea pe scena romaneasca a motarelor de cautare (e drept nu cu foarte mare succes - fiind foarte repede pus la zid), iata ca a venit vremea unui nou motor de cautare - Okidoki.ro - un motor de cautare ce are in spate un trust puternic, MediaPro. Impulsionati de succesul celor de la Onet.pl si Seznam.cz, motoare de cautare din Polonia, respectiv Cehia... ce au reusit sa devanseze Google-ul pe piata locala; Okidoki isi propune ca in maxim 6 luni sa depaseasca rezultatele din Google.ro... un obiectiv maret dar care nu pare neatins, e nevoie doar de niste "nebuni visatori"... dupa cum insasi fondatorii acestui proiect recunosc.

Sa nu-l punem la zid inca de la inceput... sa-i acordam o sansa. Va fi greu sa ne 'degoogălizăm'... dar nu imposibil! :)

6 comentarii:

Anonim spunea...

mi se pare aiurea si nerealista orice aparitie de motor nou de cautare. Pai se pune cineva cu google? Aia au facut o treaba atat de desteapta ca in urmatorii 10-20 de ani nu vad sa apara niciun concurent serios in domeniul asta al search enginelor.

Anonim spunea...

Cam greu sa devanseze google-ul avand in vedere ca in prima zi la cautarea "pro tv" nu returnau nici un rezultate :))
La cautarea google la fel, nici un rezultate, normal nu doreau sa faca reclama concurentei... :))

Anonim spunea...

le vor trebui activa ani...:)))

Anonim spunea...

tot e stupid.acum pe pe locul 2 cand cauti pro tv.

Anonim spunea...

au de muncit o gramada...dar sa le uram succes totusi

george spunea...

interesant articol